Teambuilding Games

De ultieme teambuilding

Beat Out! Teambuilding Games bundelt alle elementen van een geslaagde teambuilding. Zie het gerust als de ultieme mix tussen escape rooms, Fort Boyard en teambuilding.
Actie, spelplezier, overleg en communicatie komen in onze Beat Out! kamers aan bod. In verschillende kamers doorlopen jullie een traject waarbij in iedere kamer andere deelnemers zullen uitblinken.

Teambuilding op eigen tempo en binnen

Al onze kamers zijn binnen, we hebben geen hinder van het weer. Bij mooi weer kan ook gekozen worden uit het teambuilding aanbod van het eventkasteel waar Beat Out! gevestigd is.
De Beat Out! teambuilding kamers zijn op eigen tempo te doorlopen.

Wilt jullie team de Baron helpen?

Door een hevige storm is er nood aan goede hulp. Gelukkig komt jullie team net op tijd aan!
Kan jullie team de Baron van het kasteel helpen om alle kamers te controleren?

Reaction room

Beat out Reaction room

Door alle tumult van de storm dreigen onze wijnflessen te springen. Test de reactiesnelheid van jouw team en herstel de flessen voor deze springen.

Let op, met de verschillende levels zal de communicatie steeds belangrijker worden!

Lasermaze

Beat out Lasermaze

De Baron is voorzien op een ontsnapping via het ondergrondse rioleringsstelsel. Kan jouw team de doorgang naar de ontsnappingsroute vrijmaken?

Ontdek wie binnen jouw team de ultieme Tom Cruise is. Sluip doorheen de laserstralen en bereik de overkant. De maze wordt steeds moeilijker, tot hoe ver geraken jullie?

Phoneroom

Beat out Phoneroom

Help! De telefooncentrale is uitgevallen. Kan jullie team deze tijdelijk vervangen? Communicatie en behendigheid worden gecombineerd in één spel.

Searchroom

Beat out Searchroom

Tijdens de storm over het kasteel worden de belangrijkste herstellingen meteen uitgevoerd. Kunnen jullie vinden wie, wat en waar aan het herstellen is?

Birdsroom

Beat out Birdsroom

Krrrraaaai, krrrraaaai, er vliegen kraaien binnen door het gebroken raam. Werp zo snel mogelijk tegen de kraaien om deze buiten te houden!

 

Beat Out! Teambuilding Games Prijzen

€ 35,00 p.p.
incl btw
minimum 6 deelnemers
  • Sessie van 2 uur
  • Professionele begeleiding*
Reserveer of contacteer ons